Universele uitdagingen.
Betonsterke oplossingen.

Hoogperformante prestaties. Hermetische bedrijfszekerheid. Intuïtief gebruiksgemak. Met het gloednieuwe gamma vloerschuurmachines van Husqvarna is het menens. Deze robuuste en compacte schuurmachines zijn ontworpen en gebouwd om er elke dag opnieuw met het volste vertrouwen tegenaan te gaan, omdat u kunt rekenen op de kracht en het gebruiksgemak van een Husqvarna-machine. Én kunt focussen op wat u te doen staat.

EEN GLOEDNIEUW GAMMA VLOERSCHUURMACHINES

BESCHIKBAAR IN DE LOOP VAN 2020

PG 540

Het meest compacte model in het gamma. Eenvoudig te transporteren en te bedienen. De perfecte optie voor kleinere klussen. Lees meer

PG 830 RC

Onbetwistbaar het topmodel uit het gamma, met afstandsbediening, gemotoriseerde aandrijving en zo goed als oneindig veel energiebronnen. Lees meer

PG 690 PROPAANAANDRIJVING

Een versie op propaanaandrijving die altijd en overal inzetbaar is, ongeacht de beschikbare elektriciteitsvoorziening. Lees meer

PG 830

De grootste en krachtigste machine met dubbele aandrijving. Lees meer

PG 690 RC

De afstandsbediening en de gemotoriseerde aandrijving verhogen nog de productiviteit en de regelingsmogelijkheden van de al veelzijdige 690-serie. Lees meer

ONTDEK DE MACHINES IN 3D

Klik vanop uw smartphone of tablet op eender welk model om de machine in uw eigen werkomgeving te projecteren.

TIP: Maak een schermafbeelding van uw eigen AR-ervaring!

PG 540

PG 690 RC

PG 830 RC

OMDAT ALLEDAAGSE UITDAGINGEN OM BETONSTERKE OPLOSSINGEN VRAGEN

Hoogperformante prestaties, bedrijfszekerheid en gebruiksgemak Bekijk onze productpresentatievideo om alle nieuwe en verbeterde functionaliteiten, voordelen en technologieën te ontdekken die maken dat het nieuwe Husqvarna PG-gamma de perfecte oplossing biedt voor de uitdagingen die u dag na dag moet aangaan.

HOOGPERFORMANTE PRESTATIES

KLAAR VOOR DE LASTIGSTE KARWEIEN

Het nieuwe Husqvarna-gamma van vloerschuurmachines staat garant voor buitengewone prestaties, in alle omstandigheden. Resultaat? U kunt sneller én nauwkeuriger werken.

GEOPTIMALISEERDE DUBBELE AANDRIJVING

De exclusieve Dual Drive Technology™ van Husqvarna biedt nu nog hogere schijfsnelheden. Dankzij het nieuwe, robuuste ontwerp kan de schuurmachine harder en langer werken, zodat u, de ervaren professional, dat niet hoeft te doen.

MAATWERK

Dankzij de Dual Drive Technology™ kunt u niet alleen de snelheid en de rotatierichting van de slijpschijf, maar ook de snelheid en de rotatierichting van de schuurkop afzonderlijk instellen.

GEEN RIBBELS MEER

Oscillatiefunctie voor vlakkere vloeren, zonder ribbels.

SCHUREN TOT DICHT TEGEN DE MUUR

Stabiele aandrijving en precisie aan de randen voor nog betere resultaten bij het schuren dicht tegen een muur.

HOGER VERMOGEN

De nieuwe hoogstaande motor van 15 kW/20 hp biedt 36%* meer vermogen*

* Ten opzichte van de vorige motor van 11 kW/15 hp

INSTELBARE SLIJPDRUK

U kunt uw slijpdruk verhogen en instellen met behulp van geïntegreerde gewichten*. Ze zorgen er tegelijk voor dat de machine makkelijker te kantelen is.

 

* In optie verkrijgbaar.

INSTELBARE GEWICHTEN

De optionele gewichten zijn een must-have voor iedere professionele schuurmachine: u kunt er immers de slijpdruk in drie voorgeprogrammeerde standen mee instellen. Ze zorgen er tegelijk voor dat de machine makkelijker te kantelen is.

MAGNETISCHE LED-LAMPEN

De optionele verlichtingskit verbetert aanzienlijk de zichtbaarheid van de vloer tijdens het schuren. Dankzij de magnetische hulpstukken zijn ze eenvoudig te plaatsen en af te stellen.

INTUÏTIEVE BEDIENING

Licht, robuust, reactief en gebruiksvriendelijk. Met de afstandsbediening hebt u de besturing van de machine binnen handbereik.

Het draagstel voor over de schouder is meegeleverd; de heupriem is in optie verkrijgbaar.

DISPLAY OP AFSTAND VOOR DE BELANGRIJKSTE STATUSINDICATOREN VAN DE MACHINE

De belangrijkste statusindicatoren worden pedagogisch en overzichtelijk weergegeven.

MEER SCHUREN IN MINDER TIJD

40% hogere productiviteit bij gebruik van de afstandsbediening ten opzichte van het voortduwen van de schuurmachine.

BEDRIJFSZEKERHEID

ROBUUST ONTWERP EN HERMETISCH AFGESCHERMDE COMPONENTEN VOOR EEN MAXIMALE BEDRIJFSTIJD

De uitdagingen zijn legio. Maar uw uitrusting mag u alvast geen kopzorgen baren. Het nieuwe PG-gamma van Husqvarna is zo ontworpen dat alle essentiële componenten beschermd zijn tegen stof, slib en hitte. Voor een optimale bedrijfszekerheid en een maximale bedrijfstijd. Én voor uw gemoedsrust.

AFGESCHERMDE ELEKTRONICA

Hermetisch tegen stof afgeschermde elektrische behuizing met externe koeltechnologie.

MINDER ONDERHOUD, VLOTTE WERKING

Vernieuwde Dual Drive Technology™ transmissie, hermetisch afgeschermd tegen stof. Zelfsmerende aandrijfketting.

HERMETISCHE AFSCHERMING VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

Hermetisch afgeschermde schuurkop met een onderhoudsinterval van 1000 uren. Stof of water kunnen onmogelijk binnendringen en de componenten beschadigen.

GEBRUIKSGEMAK

HAALT HET BESTE UIT ELKE WERKDAG

Eenvoudiger te kantelen, te transporteren, te hanteren; een compacter design en een reeks slimme functionaliteiten. Het nieuwe gamma schuurmachines van Husqvarna is bedoeld om met u samen te werken, niet tegen te werken. Zo leren beginners sneller bij en kunnen ervaren gebruikers elke vloer optimaal behandelen.

ALLES ONDER CONTROLE, ALTIJD

De bedieningspanelen in het nieuwe gamma werden volledig opnieuw ontworpen voor meer controle en feedback, zelfs met werkhandschoenen aan.

KAN DOOR EEN DEUR MET STANDAARDAFMETINGEN

Kracht in een compact pakket. De schuurmachines PG 540 en PG 690 zijn zo ontworpen dat ze door de meeste deuren met standaardafmetingen kunnen. Transportwiel voor de RC-modellen.

EENVOUDIG TE KANTELEN

Inklapbare stootbalk om eenvoudig te kantelen.

EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN

Robuuste ophanging en grote wielen om de machine eenvoudig te transporteren.

OPTILLEN EN TRANSPORTEREN

Het nieuwe gamma is voorzien van op zwaar werk berekende verankeringspunten voor het tillen en transporteren.

EENVOUDIG TE HANTEREN

Magnetische led-lampen.

SLIMME BEDIENING VAN DE SLANG

De slang van de stofafzuiger is eenvoudig te hanteren en ligt tijdens de werking niet in de weg.

INSTELBARE HANDGREEP VOOR EEN BETERE ERGONOMIE

Elke operator kan, los van zijn grootte, de handgrepen op de gepaste stand instellen.

STERKE SYSTEEMSYNERGIEËN

ERVAAR DE OPTIMALE FLEXIBILITEIT EN EFFICIËNTIE IN EEN TOTALE HUSQVARNA-CONFIGURATIE.

Als klant van Husqvarna geniet u steeds van onze globale ondersteuning, deskundigheid en beproefde methodes.

METHODES EN KNOWHOW

Als klant van Husqvarna kunt u steeds een beroep doen op onze globale deskundigheid en ervaring.

We raden al onze klanten ook aan om even naar ons HIPERFLOOR® polijstsysteem voor betonnen oppervlakken te kijken. HIPERFLOOR® zorgt voor een mooiere, stevigere en meer schuurbestendige vloer én vermindert tegelijk het onderhoud en de kosten.

HIPERFLOOR® is verkrijgbaar in drie oppervlakteafwerkingen: Premium, Commercieel en Industrieel. Elke afwerking beantwoordt aan een welbepaalde specificatie voor het werkproces en aan een selectie van schuur- en/of polijstgereedschappen.

STOFAFZUIGERS EN VOORAFSCHEIDERS

Omdat iedere ademhaling telt. Met de juiste stofafzuiger kan men langer schuren, kan het gereedschap afkoelen en kan de operator op een veiligere werkomgeving rekenen. Tegelijk beperkt het ook de schoonmaak na het schuurproces.

ORIGINELE HUSQVARNA DIAMANTGEREEDSCHAPPEN

Husqvarna biedt een nagelnieuw gamma professionele diamantgereedschappen voor elke stap in uw slijp- en polijstproces. We hebben de perfecte optie ter beschikking voor elk afwerkingsniveau en oppervlak: van het hardste tot het zachtste en meest poreuze betonoppervlak. Het gereedschap is snel en eenvoudig te bevestigen dankzij het Husqvarna Redi-Lock®-systeem.

HET VOORDEEL VAN HUSQVARNA

MINIMALE UITVALTIJD. MAXIMALE RESULTATEN.

Husqvarna is een partner op wie u kunt rekenen. Met ons wereldwijd netwerk van toepassingsspecialisten en servicepartners ondersteunen we u in uw projecten van vloerschuren en polijsten. We hebben ook een reeks diensten ontwikkeld die specifiek bedoeld zijn om uw werkdag zo efficiënt mogelijk te maken.

WERELDWIJD SERVICENETWERK

Husqvarna beschikt over een wereldwijd servicenetwerk met een sterke lokale aanwezigheid. Nood aan diamantgereedschappen, een nieuwe uitrusting, technische service of een deskundig advies? U hoeft maar naar ons servicenetwerk te bellen.

FINANCIERING

Husqvarna UpFund biedt financieringsoplossingen die tegemoetkomen aan de behoeften van de professionals uit de bouwsector. Dankzij onze financieringsoplossingen wordt de aankoop van Husqvarna-uitrustingen eenvoudig én lonend. De aanbiedingen kunnen van markt tot markt variëren.

UpCare

Onderhoud en reparaties maken integraal deel uit van eender welke activiteit. Het plannen en bijhouden van servicetijden kan echter tijdrovend zijn en vaak in ongewenste reparatiekosten en onvoorziene uitvaltijden resulteren. UpCare is een serviceovereenkomst aan een vaste vergoeding die u veiligheid en gemoedsrust biedt en waarmee u beter op de lange termijn kunt plannen met minder papierwerk.

GEBRUIKSKLAAR MACHINEPARK

Husqvarna Fleet Services™ is een digitaal cloudbased assetmanagementdienst die de belangrijkste gegevens van uw machinepark verzamelt en weergeeft, zoals bedrijfstijd, locatie en alarmmeldingen voor servicebeurten. De machinesensoren kunnen ofwel in de machine zijn ingebouwd ofwel achteraf aan de buitenkant van de machine worden bevestigd. Machines met ingebouwde sensoren, zoals de PG 830 RC, geven zelfs waardevolle informatie over de gezondheidsstatus van de machine weer, zoals bijvoorbeeld een overbelasting van de machine, via de servicemodule Operation Insights. Husqvarna Fleet Services™ helpt u betere beslissingen te nemen en het productiviteitspotentieel van uw bedrijf te ontsluiten. Alle gegevens worden handig weergegeven op het webportaal of de mobiele app van uw Husqvarna Fleet Services™. Verbind uw machinepark en hou het heft in handen!

HUSQVARNA TOOL SELECTOR-APP

Met de Husqvarna Diamond Tools Selector-app bespaart u kostbare tijd en weet u dat u steeds het juiste gereedschap voor uw werkzaamheden hanteert. De app berekent welke diamantgereedschappen en chemicaliën nodig zijn, zodat u sneller kostenramingen kunt uitvoeren en offerteaanvragen kunt beantwoorden. De app kan door geregistreerde Husqvarna-klanten worden gedownload en gebruikt.

Husqvarna logo

Husqvarna Construction Products
Avenue des Artisans, 50
7822 – Ath Belgium

bds.customerservices
@husqvarnagroup.com

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding